Valuta:

Privacy verklaring


Wij erkennen het belang van de bescherming van de privacy van persoonlijke informatie. We hebben redelijk beleid en veiligheidsmaatregelen om de door u verstrekte informatie om ons te beschermen ingesteld. Wanneer u een account bij ons te registreren, u uw toestemming voor een dergelijke ingediend persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacy beleid.

Dit privacybeleid geldt voor alle beschermde persoonlijke gegevens verzameld, onderhouden of gebruikt worden door ons.

Welke informatie we verzamelen

We verzamelen persoonlijke gegevens van bezoekers die hun informatie te registreren (bijv. Naam, geslacht, adres, telefoonnummer (s), e-mailadres, enz.) Om een ​​account aan te maken.

Hoe gebruiken we informatie die u verstrekt

Als u ons uw persoonlijke gegevens, dan geven met uw toestemming, zullen wij deze informatie gebruiken om u op de hoogte van onze speciale evenementen of promoties te houden en / of om het even welke bestellingen die u mag plaatsen verwerken. Anders kunnen we de informatie die u aan ons alleen om onze prestaties te beoordelen en verbeteren van onze diensten aan u, of met u te communiceren over uw bestelling te gebruiken.

Delen wij uw informatie met derden

We zullen nooit verkopen, verhuren of onthullen van onze klanten namen, adressen, e-mailadressen of andere persoonlijke informatie aan een entiteit. Tenzij we zijn verplicht om dit te doen door de wet of in verband met een wettelijke eis of procedure.

Terug